Onderhoud en service

van westende

Onderhoud en service bij Van Westende

Uw occasion een blikvanger laten zijn én zo lang mogelijk laten blijven, dat is het uitgangspunt van Van Westende Dealer Occasions. Dankzij auto-onderhoud op topniveau en reparaties die ook met het oog van de meester worden uitgevoerd door ervaren monteurs, staat ons bedrijf hoog aangeschreven bij steeds meer klanten.  Van Westende Dealer Occasions staat, dankzij de beschikbaarheid van eerste lijn monteurs met veel ervaring, voor accuraat en servicegericht werken. Uw veiligheid in de auto is onze zorg! Daarom herbergt onze werkplaats meerdere bruggen en moderne equipment, zoals uitleesapparatuur voor uw auto en uw banden. Wij kunnen gebreken in uw auto van de kleinste bougie tot in het motorblok detecteren en meestal ook verhelpen. Het is mede die expertise die maakt dat wij een garantie van drie tot twaalf maanden op een auto geven!

Wij garanderen u kortom een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een dito nazorg en als familiebedrijf een langetermijnrelatie als u als Noord-Hollander een occasion bij ons koopt. Woont u verder weg, dan kunnen wij u adviseren waar u na de garantieperiode van drie tot twaalf maanden terecht kunt voor onderhoud en reparatie.

van westende

FACILITIES

FAQ

Van Westende Dealer Occasions is van maandag tot en met zondag bereikbaar via 072-7853618, 06-19282324 of info@vanwestende.nl.

Jazeker, wij beschikken over een gezellige wachtruimte waar de koffie, thee of een frisdrank voor u klaar staat met vaak ook wat lekkers erbij.

Wij geven op elke occasion drie tot twaalf maanden garantie.

Werkplaats afspraak

deze teamleden

helpen jou om je

perfecte

auto te vinden

van westende

openingstijden werkplaats

openingstijden showroom

© 2021 VAN WESTENDE DEALER OCASIONS ALL RIGHT RESERVED.

Westende_service (2)
van westende
Nationale_Auto_Pas-2
van westende
Westende_service (2)
van westende
Nationale_Auto_Pas-2
van westende