Over ons

Van Westende Dealer Occasions is een familiebedrijf met ruim 50 jaar expertise in de autobranche. Een bedrijf dat van vader op zoon is overgegaan.

Over ons

Van Westende Dealer Occasions is een familiebedrijf met ruim 50 jaar expertise in de autobranche. Een bedrijf dat van vader op zoon is overgegaan.
Ons verhaal

Van Westende

auto

Occasion dealer

Ruim 50 jaar ervaring en een bedrijf waarin de tweede generatie ‘Van Westende’ zich al nadrukkelijk manifesteert. Van Westende Dealer Occasions is een bedrijf dat staat als een huis, letterlijk en figuurlijk door de kracht van de familie die elke dag weer haar ziel en zaligheid in de onderneming stopt. Uw autowensen zien wij namelijk als onze verantwoordelijkheid!

De expertise van Van Westende Dealer Occasions vertaalt zich in zowel de resultaten als de snelheid waarmee resultaten behaald worden. Wilt u kwaliteit met een supersnelle service? Kies dan voor Van Westende Dealer Occasions! Maar het is niet alleen de kwaliteit en de dienstverlening waarmee Van Westende Dealer Occasions zich onderscheidt in de markt. U treft hier ook niet poeha dat u bij bedrijven met zoveel occasions gewoonlijk treft. Van Westende Dealer Occasions staat voor een warme familiaire sfeer en een groot aanbod van occasions: u wordt geholpen door een klein deskundig team dat u van A tot Z adviseert en begeleidt met de aankoop van uw occasion. 

En met een groot aanbod van occasions wordt ook echt groot bedoeld:  dit is hét bedrijf in Noord-Holland waar u honderden topoccasions kunt kopen, van elk merk en elk type. Van Fiat tot Peugeot, van Mercedes tot BMW, van Volkswagen tot Opel en wat al niet meer: Van Westende Dealer Occasions brengt bij u een twinkeling van inspiratie in de ogen en een lach op het gezicht!

Wanneer wij toevallig uw occasion niet in onze voorraad hebben, dan gaan wij voor u op zoek in het uitgebreide netwerk dat wij door jarenlange ervaring hebben opgebouwd. De kans is echter groot dat wij uw gewenste occasion, van auto’s van pakweg duizend euro tot auto’s van ruim tienduizend euro, wél op voorraad hebben.

van westende
Video afspelen
0 +
Tevreden klanten
0 +
Auto's op vooraad
0 +
Verschillende merken
0 +
Werknemers
Onze zekerheden

Waarom

van westende

Dealer

Occasions

Van Westende Dealer Occasions is een bedrijf dat de tijd voor u neemt, waarbij het ons als plezierig no-nonsense bedrijf niet uitmaakt uw budget beperkt of groot is.  Omdat wij werken met passie, maar ook omdat wij het zelfvertrouwen hebben dat past bij een succesvol autobedrijf: wij hebben klanten van Groningen tot Maastricht en van Terneuzen tot Den Helder omdat wij u serieus nemen. Om daar een ander voorbeeld van te geven: Van Westende Dealer Occasions kan een all-in prijs maken voor de inkoop van uw huidige auto en de aankoop van uw nieuwe occasion, zodat uw aankoopkosten beperkt blijven. Verder neemt Van Westende Dealer Occasions ook auto’s in consignatie aan.

Wilt u ook profiteren van de topoccasions, de uitstekende dienstverlening en de prettige sfeer bij Van Westende Dealer Occasions? Kom dan langs aan de Pascalstraat 25 in Heerhugowaard of bel of mail ons!

Bent u op zoek naar een bepaald type occasion, maar kunt u steeds net niet die auto vinden die past bij uw budget? Goede kans dat u wél slaagt bij Van Westende Dealer Occasions! Ons uitgebreide netwerk reikt tot over de landsgrenzen, wij hebben niet alleen in Nederland maar ook onder meer in België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk uitstekende contacten.

Daardoor slagen wij er elke dag wél in om in de huidige schaarste aan goede, jonge en betaalbare occasions gebruikte auto’s van topkwaliteit in te kopen.  In het verlengde hiervan: kunt u uw droomauto niet vinden en hebben wij hem toevallig niet in de showroom staan, dan kunt u ons te allen tijde inschakelen. Uw ‘Sherlock Holmes’ op autogebied staat voor nauwkeurig onderzoek, zodat u positief verrast wordt wanneer u de gewenste occasion in onze vestiging aan de Pascalstraat 25 in Heerhugowaard ziet staan!

deze teamleden

helpen jou om je

perfecte

auto te vinden

reviews

Wat vinden onze

klanten

van

ons

Opel Corsa gekocht, bij thuiskomst bleek de stabilisator stang kapot. Ik kon gewoon even terugkomen en het is direct gerepareerd. Klasse! Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen.

Peter de Bie
- Heerhugowaard
van westende

openingstijden werkplaats

openingstijden showroom

© 2021 VAN WESTENDE DEALER OCASIONS ALL RIGHT RESERVED.

Westende_service (2)
van westende
Nationale_Auto_Pas-2
van westende
Westende_service (2)
van westende
Nationale_Auto_Pas-2
van westende